Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.  U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Indien u gebruik wil maken van het herroepingsrecht, dient u het formulier herroepingsrecht in te vullen en aan naar ons toe te sturen. Formulier herroeping

 

 

 Uitzonderingen retourneren

 a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.

 b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

 c. kleding die op verzoek van de consument is gepersonaliseerd (voorzien van tekst, naam , logo, afbeelding),  tenzij hier aantoonbare fouten door de ondernemer zijn gemaakt.

 d. die om hygiënische redenen niet kunnen worden teruggezonden. (bijv. ondergoed);

 e.  Waarvan de levering met uitdrukkelijke instemming van de consument is begonnen voordat de bedenktijd is verstreken

 

Garantie

Wettelijke garantie
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat je er als consument in alle redelijkheid van mag verwachten.

Beschadigd artikel
Als een artikel beschadigd bij je aangekomen is, neem dan contact op met onze klantenservice. We zoeken zo snel mogelijk naar een goede oplossing
.

Retouradres

Wear2Now
De Olde Ee 32
9362 RC  Boerakker